img

Hírek

A Subaru immár 5 millió EyeSight rendszerrel felszerelt járművet értékesített világszerte

A Subaru immár 5 millió EyeSight rendszerrel felszerelt járművet értékesített világszerte

Brüsszel, 2022. augusztus 31. – A Subaru Corporation ma bejelentette, hogy az EyeSight vezetéstámogató rendszerrel felszerelt Subaru járművek összesített globális értékesítése ez év júniusában meghaladta az ötmillió darabot. A mérföldkő 14 év és egy hónap elteltével valósult meg, a rendszer 2008. májusi, Japánban történő első bevezetése óta.

2022-08-31 Subaru
Részletek

Forester e-BOXER modellek 1.000.000,- Ft kedvezménnyel

Forester e-BOXER modellek 1.000.000,- Ft kedvezménnyel

Az új Subaru Forester e-boxer a hibrid technológiát ötvözi a Subaru védjegyének számító boxer motorral és szimmetrikus összkerékhajtási rendszerrel. A Subaru Forester e-BOXER Lineartronic sebességváltójába egy elektromos motor került beépítésre, amelynek a meghajtásáról egy nagy teljesítményű lítiumion akkumulátor gondoskodik. A vízszintes elrendezésű 2.0i boxer erőforráshoz csatlakozó elektromos motor kedvezőbb fogyasztást, 30%-kal gyorsabb reagálást és lineárisabb gyorsítást biztosít, a 0 károsanyag-kibocsátás érdekében pedig forgalmi dugóban araszoláskor vagy alacsony sebesség mellett akár tisztán elektromos hajtással is képes mozgatni a járművet. Most ráadásul az összes Forester modell 1.000.000,- Ft kedvezménnyel lehet az Öné!

2022-06-16 Subaru
Részletek

A Subaru Outback a legjobb eredményt érte el a 2020–2021-es Euro NCAP* biztonsági teszten

A Subaru Outback a legjobb eredményt érte el a  2020–2021-es Euro NCAP* biztonsági teszten
  • Az Outback az Euro NCAP által bevizsgált összes jármű között a legnagyobb összesített pontszámot (88,8%) érte el*1.
  • A legújabb EyeSight vezetéstámogató rendszer 95%-os eredményt ért el a biztonsági asszisztensek értékelésekor, ami azt jelenti, hogy az Outback az első olyan gépkocsi, amely az összes járműkategóriát*2 figyelembe véve a legjobb eredményt érte el ezen a területen; mindemellett Subaru járműre ez a valaha kapott legjobb minősítés.
  • Az Outback 84%-os eredményt ért el a gyalogosvédelem („sérülékeny úthasználók”) területén – ez az összes járműkategóriát figyelembe véve a legjobb eredmény*3, valamint Subaru járműre vonatkozó eddigi legjobb eredmény.
2022-01-26 Subaru
Részletek

Solterra bemutató videó

Solterra bemutató videó
Zaventem, 2021. december 13. – A Subaru Europe ma bejelentette, hogy kiadott egy 25 perces videót a Subaru első, teljesen elektromos SUV modelljének európai bemutatkozásáról.
2021-12-17 Subaru
Részletek

A Subaru teljes egészében elektromos meghajtású SOLTERRA modelljének világpremierje

A Subaru teljes egészében elektromos meghajtású SOLTERRA modelljének világpremierje

— A Subaru SUV család legújabb, elektromos meghajtású tagja —

Tokió, 2021. november 11. – A Subaru Corporation ma bemutatta az új, teljes egészében elektromos meghajtású modelljét, a SOLTERRA-t.

2021-11-11 Subaru
Részletek

A vadonatúj Subaru Outback a legjobb eredményt érte el a 2021-es Euro NCAP biztonsági teszten

A vadonatúj Subaru Outback a legjobb eredményt érte el a 2021-es Euro NCAP biztonsági teszten
  • A Subaru immár kilencedszerre érte el az Euro NCAP* legmagasabb, ötcsillagos értékelését*1.
  • A legújabb EyeSight vezetéstámogató rendszer 95%-os pontszámot ért el a „biztonsági asszisztensek” értékelésekor, ami azt jelenti, hogy az Outback az első olyan gépkocsi, amely az összes járműkategóriát*2 figyelembe véve a legjobb eredményt érte el ezen a területen; mindemellett Subaru járműre ez a valaha kapott legjobb minősítés.
  • Az Outback 84%-os eredményt ért el a gyalogosvédelem (“sérülékeny úthasználók”) területén – ez az összes járműkategóriát figyelembe véve a legjobb eredmény*3, valamint Subaru járműre vonatkozó eddigi legjobb eredmény.
  • Az Outback 89%-os pontszámot kapott a gyermek utasvédelemmel kapcsolatos szempont szerinti értékelésnél; ez a legmagasabb érték a nagy családi személyautók kategóriában*4.
2021-09-08 Subaru
Részletek